Els musulmans de Calella condemnen els atacs terroristes de París

Mimon Jalich, arxiu
Mimon Jalich, arxiu

Els membres de la Comunitat Musulmana de Calella condemnen enèrgicament els atacs terroristes perpetrats el passat divendres a París.

Comunicat de la comunitat musulmana de Calella

Comunicat de la comunitat musulmana de Calella

A través d’un comunicat, els musulmans de Calella s’uneixen al dolor dels familiars de les persones assassinades i dels ferits en aquests atacs terroristes i subratllen que el terrorisme no té religió ni té Estat. Mimoh Jalisch és el president de la Comunitat Musulmana de Calella i president de la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya: “Condemnem aquests fets i hem de tenir clar que el terrorisme no té ni religió ni Estat. Ens ha colpit aquesta cruel massacre perpetrada per terroristes a França. És una acció criminal que demostra un total menyspreu a la vida humana que condemnem. Aquest atemptat només serveix per crear dolor i privar-nos dels éssers estimats”. 

El president de la Comunitat Musulmana de Calella torna a recordar que els musulmans no s’identifiquen amb els atacs terroristes i denuncia la barreja que es fa parlant de religió i terrorisme: “No hem de sortir a dir que som els bons o els dolents. Nosaltres condemnem el terrorisme i en cap cas ens identifiquem amb els terroristes”. 

El comunicat de la Comunitat Musulmana de Calella acaba destacant que qui acaba amb la vida d’un innocent és com si acabés amb la vida de tota la Humanitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat