Mireia Itchart s’incorpora a la candidatura de JxCat

La jugadora del sènior femení del CF Calella, Mireia Itchart, ha estat anunciada com a nou membre de l’equip de Marc Buch. Junts per Catalunya de Calella compta amb ella per a la candidatura electoral que presentarà a les eleccions municipals del 28 de maig, i n’és la vuitena incorporació.

El partit ha confirmat que Mireia Itchart se suma a la seva llista per a les municipals de Calella i n’ha compartit el perfil. El d’una dona jove, dedicada professionalment al món del disseny d’interiors i vinculada a l’esport local, havent jugat a la Unió Esportiva Handbol Calella i, en l’actualment, com a integrant del sènior femení del CF Calella, on ocupa la posició de portera.

Graduada a l’Escola Superior de Disseny de Sabadell (ESDI), adscrita a la Universitat Ramon Llull (URL), Itchart va ser una de les impulsores de l’empresa Moorse Studio, dedicada al disseny d’espais, especialitzant-se en la reforma d’interiors, la restauració de mobiliari i l’àmbit tèxtil. Ha participat en la modernització d’alguns establiments hotelers de Calella. Actualment treballa a l’empresa Brecor de materials de construcció com a assessora en disseny d’interiors per a llars i comerços.

És la vuitena incorporació a la llista de Junts per Catalunya de Calella que encapçala en tàndem Buch-Grima. El seu nom s’afegeix als ja anunciats d’Araceli Santarén, Lídia Pidemunt, Christian Negre, Anna Pérez, Quim Pla i Manel Vicente.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *