Montserrat Candini avança futures inversions per a l’Hospital Sant Jaume

Imatge d'arxiu

L’alcaldessa de Calella ha anunciat que els plans d’inversions plurianuals del departament de Salut inclouran una actuació per a l’Hospital Sant Jaume de Calella. Candini, que també és la portaveu de Junts Pel Sí a la comissió de Salut al Parlament de Catalunya, ha anunciat la visita del conseller Antoni Comín al mes de febrer per concretar quines seran les inversions per al centre hospitalari.

L’alcaldessa de Calella ho explicava ahir durant una entrevista a l’InfoMigdia: “En les inversions plurianuals de Salut hi ha una de les actuacions que seran per a l’Hospital de Calella. També us avanço que el conseller Comín vindrà a Calella, farà una visita a l’Hospital per veure in situ com està la situació”.

Montserrat Candini ha explicat que el Govern de la Generalitat no ha pogut incloure cap partida d’inversions per al 2017 per a l’Hospital de Calella perquè la Fundació Asil Sant Jaume de Blanes, que forma part dels òrgans de gestió de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, arrossega un deute històric de 2,8 milions euros. Actualment, les lleis d’estabilitat pressupostària impedeixen que es facin inversions en organismes endeutats. Segons Candini, després d’uns mesos de feina per part del departament de Salut, ara es dissoldrà la Fundació Asil Sant Jaume de Blanes i el CatSalut tindrà la majoria dins la gestió de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i es podran fer les inversions oportunes: “La Fundació Asil Sant Jaume de Blanes arrossega un deute important i això fa que no es pugui incorporar per al 2017 una partida immediata d’inversió. Això no vol dir que no hi hagi un compromís ferm, he treballat de manera silenciosa i per això no podia parlar amb el Comitè d’Empresa. No volia generar falses expectatives”.

D’aquesta manera, Candini ha volgut respondre al coordinador nacional d’ICV, David Cid, que des de Calella demanava a la portaveu de la comissió de Salut que donés suport a l’esmena que presentarà el grup parlamentari de Catalunya Sí Que Es Pot.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.