Montserrat Candini demana avançar 24 hores la celebració de l’Ironman

Davant l’anunci aquest matí per part del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, del dia 1 d’octubre com la data per celebrar el referèndum, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha enviat una carta als responsables d’Ironman demanant l’avançament 24 hores d’aquesta prova.

El referèdum d’independència coincidirà amb l’Ironman. En una possibilitat ja apuntada fa setmanes per Ràdio Calella TV, l’anunci del president Puigdemont ha confirmat que la celebració del referèndum d’independència de Catalunya coincidirà amb un esdeveniment esportiu de gran volada, que té Calella el seu centre neuràlgic. L’1 d’octubre es disputarà l’Ironman Barcelona, el triatló internacional de lllarga distància que ha tancat inscripcions havent assolit la xifra de 3.000 participants.

Almenys aquesta és la previsió d’Ironman, però per poder-ne garantir la seguretat i la implicació activa del cos de Mossos d’Esquadra, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha demanat a Ironman que la prova es faci el dissabte 30 de setembre, 24h abans del previst

La carta de Candini emplaça a concretar-ho a finals de juliol.

El director d’Ironman Spain, Agustí Pérez, que ha declinat valorar aquest matí la coincidència ja confirmada, sí que va exposar setmanes enrere a Ràdio Calella TV que des de l’organització s’estava amentent sobre aquesta qüestió. Amb tot, Pérez deia llavors que difícilment es podria canviar la data l’Ironman Barcelona, tot i les complicacions que això pogués comportar, especialment el que té a veure amb els talls de carretera.

El novembre del 2016 i, per tant, deu mesos abans de la celebració de la prova de llarga distància, Ironman va esgotar tots els 3.000 dorsals que tenia disponibles.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, durant una entrevista a l’InfoMigdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *