Espectacle infantil de titelles al Cicle Cultural

La programació del Cicle Cultural de Calella porta aquest diumenge a la Sala Mozart el nou espectacle de titelles de la llegendària companyia Estaquirot Teatre, que fa reflexionar sobre l’avorriment i el temps de lleure de nens i nenes. I sobretot, la quantitat de joguines que tenen a casa. La protagonista és la Rita, una nena que sempre s’avorreix i no sap jugar sola. Però un dia, a casa de l’àvia, amb un simple aneguet de goma comença una aventura que la portarà a viatjar amb la imaginació al món dels colors.

L’Estaquirot ha creat un espectacle engrescador, amb titelles de tota mena i mida, música i cançons per deixar reposar les pantalles i obrir les portes de bat a bat a la imaginació.

Proposta de teatre familiar, apte per a nens i nenes més grans de 3 anys, que es podrà veure aquest diumenge 25 d’abril a la Sala Mozart, amb entrades a la venda de forma anticipada al portal entrapolis.com, al preu de 6 euros. Ho organitza l’Ajuntament de Calella i l’Associació Promoció de Joves Artistes i Músics.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.