Mossos activa l’operació Grèvol per garantir la seguretat durant la campanya de Nadal

Coincidint amb la campanya de compres nadalenca els Mossos d’Esquadra han tornat a activar el que es coneix com a operació Grèvol. Un dispositiu especial que intensifica la vigilància a les zones comercials i altres punts de la ciutat durant les festes de Nadal per prevenir possibles delictes. Enguany, els cossos de seguretat també demanen especial atenció amb els robatoris en zones d’aparcament o a l’interior dels vehicles. Apunten que en els darrers mesos hi ha hagut un increment dels furts d’aquesta tipologia.

Agents dels Mossos patrullen aquests dies per Calella per vigilar davant possibles delinqüents, però també per informar i sensibilitzar als comerciants sobre les noves modalitats de robatoris. Ho fan uniformats dins del dispositiu que es coneix com a operació Grèvol, per garantir la seguretat al carrer i evitar els possibles furts i estrebades tant en establiments comercials com a ciutadans a les sortides de les entitats bancàries. Sara Navarro, agent de proximitat del cos de Mossos d’Esquadra, assegura que un dels primers objectius és donar consells pràctics de seguretat als comerciants i també als compradors i clients.

Com cada any recordem els consells bàsics. Per exemple, un dels més típics és deixar els regals al maleter del cotxe i seguir comprant. Quan tornem ens adonem que tenim el vidre trencat i els regals ja no hi són. Una altra pràctica habitual és el típic furt de la cartera. Són dies que anem amb molts diners a sobre i els lladres ho saben.

Per tot plegat, els Mossos recomanen estar molt atents davant de qualsevol actitud sospitosa i no portar grans quantitats de diners en efectius. No deixar objectes de valor al cotxe i vigilar en tot moment les nostres pertinences.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *