Mostres de suport al Govern per l’entrada de la Guàrdia Civil a diferents conselleries

Diferents membres de l’ANC-Calella per la Independència s’han desplaçat fins a Barcelona per donar suport al Govern de la Generalitat després de la macro-operació policial de la Guàrdia Civil oberta a primera hora d’aquest matí a diferents conselleries.

Les locals de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural criden als calellencs a desplaçar-se a Barcelona i fer pinya davant les conselleries on aquest matí ha entrat la Guàrdia Civil per fer registres i fins i a 12 detencions d’alts càrrecs del Govern.

Una operació policial en contra del referèndum que s’ha dut a terme, en concret, a les dependències de les conselleries d’Economia, Afers Exteriors, Benestar i Família i Governació. També s’han produït escorcolls a les seus de l’Institut Català de Finances, l’Agència Tributària de Catalunya, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació i a la seu del domini .cat. A les empreses de serveis Indra i T-Systems.

Les entitats independentistes criden els ciutadans a mobilitzar-se i concentrar-se pacíficament per defensar les institucions catalanes. Un missatge que, en aquests mateixos termes, ha donat l’alcaldessa de Barcelona. Les reaccions als fets d’aquest matí s’han anat succeint aquestes darrers hores.

Aquest és el vídeo que ens envia el calellenc Josep Barri, membre de l’ANC-Calella per la Independència.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *