Moussa Molo, preocupada pel futur dels seus joves

moussa-molo

Representants de la comunitat africana de Calella han demanat el suport de l’administració per garantir la prosperitat dels seus fills. El secretari de Moussa Molo, Djibril Sabaly, ha explicat avui al programa La ciutat que han creat un moviment social per frenar l’absentisme escolar i garantir la integració al mercat laboral d’una generació de catalans, de pares africans, que ara ronda la trentena.

Djibril Sabaly ha dit que van començar a treballar-hi l’any passat i que ja s’han posat en contacte amb els responsables de l’Ajuntament de Calella i de Pineda de Mar.

«la preocupació com a pares és el futur d’aquesta generació, parlo d’un futur pròsper. Perquè és una generació abandonada pels pares, per l’administració o la comunitat catalana. Tothom sap com tenim la mainada afrocatalana, que ni estudien ni treballen»

Entre els representants de l’associació africana que han visitat avui els estudis de Ràdio Calella TV hi havia un familiar de l’ocupant del local on s’hi acumulen andròmines. En nom seu, el secretari de Moussa Molo ha dit que volen ajuda per poder-lo tornar al seu país.

«El que m’agradaria transmetre a la població i a tota la societat és que hi hagi una manera, que ens ajudin a portar aquest home al seu país. Ni buscar-li casa, res. Buscar una manera a través de la justícia, a través dels Mossos, a través de qui sigui, però buscar una manera de que realment a aquest home el portin al seu país. És el que demana tota la societat africana de Calella i Pineda a la població autòctona»

Recordem que aquesta mateixa setmana diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat van desplaçar-se fins a l’edifici que està a mig construir perquè s’havia cremat una caixa. Els veïns, de fet, han expressat la seva preocupació pel risc que comporta l’acumulació de trastos i brutícia al local que hi ha a peu de la carretera NII.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra als membres de la comunitat africana de Calella Moussa Molo.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *