Oncolliga organitza una conferència sobre el càncer urològic en motiu del Dia Mundial contra el Càncer

logo-oncolliga

“Càncer urològic: pròstata, bufeta de l’orina, testicles, diagnòstic, prevenció i detecció precoç” és el títol de la conferencia que impartirà demà el doctor Josep Maria Prats de Puig, cap del Servei d’Urologia de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i que estarà presentada per el doctor Pere Puig i Gris, cap de la Unitat de Patologia de la Mama de la CSMC.

Maria Pera, una de les responsables d’Oncolliga, ha explicat que es tractaran els avenços que s’han fet sobre la malaltia i ha convidat a tothom a assistir-hi, especialment al públic masculí.

“Cada dia es van descobrint coses noves. Fa 20 anys, quan detectaven un càncer a una persona gairebé era una sentència de mort, però ara, amb tots els avenços i totes les investigacions que s’han anat fent, un 60% dels càncers es curen. Tots convidats, la conferència és oberta a tothom, sobretot pels senyors, perquè és una conferència per senyors, vam fer la del càncer de mama que era més aviat per senyores, aquesta és per senyors, però que hi vingui el marit i la muller i l’amic i l’amiga i qui sigui, està oberta a tots”

A més, els dies 2 i 3 de febrer la solidaritat arriba als supermercats Condis amb una nova edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”, organitzada per la FECEC, la Federació d’Entitats Catalanes contra el càncer, i vehiculada a Calella a través d’Oncolliga.

“Hi han voluntàries als establiments Condis, que t’oferiran un pebrot vermell i un verd amb una bossa que val 1,5€ i això serveix per ajudar als malalts de càncer i les seves famílies”

La campanya es realitzarà tant als establiments físics com per internet, entrant a www.condisline.com. Pera ha animat a la gent a fer de voluntari en la campanya, ja que falten voluntaris a Canet de Mar.

“Si algú si vol apuntar, a Canet no hi tinc a ningú, per tant aniria bé que algú anés a Canet, perquè a Canet no ho havíem fet nosaltres, no ho cobríem, però si algú si vol apuntar, sempre serà benvingut”

El Dia Mundial contra el Càncer es celebra el 4 de febrer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat