Natalie Portman grava a Calella un anunci per a Dior

Dior i la seva embaixadora Natalie Portman han fet cap a Calella per la gravació d’un anunci de la companyia de luxe francesa. La superestrella ha protagonitzat les campanyes publicitàries de les fragàncies de la marca i sortirà a l’espot que s’acaba d’enregistrar a Les Roques, segons ha revelat l’Ajuntament de Calella aquest dimecres a la nit. També n’ha difós unes imatges en què es veu a Portman, vestida de vermell, trepitjant la sorra descalça, acompanyada d’un altre actor masculí, que vesteix d’americana i camisa blanca. Hi surten també els membres de l’equip de rodatge, càmera en mà. L’arribada de l’actriu de la saga “Star Wars” i “El cigne negre” s’ha produït aquest mes de setembre sota un secretisme absolut.

El consistori ha informat a través d’un comunicat que les gestions per al rodatge del nou anunci de Dior s’han fet a través del Calella Film Office, que ven la ciutat com a escenari de rodatges i gestiona les peticions que fan les agències publicitàries o cinematogràfiques.

Les Roques, la platja que queda més recollida de tot el litoral calellenc, serà l’escenari de la història que la companyia de luxe mostrarà en el seu pròxim espot, molt possiblement d’una de les seves fragàncies. Natalie Portman ja ha protagonitzat anteriorment la campanya en televisió i premsa de Miss Dior, una de les creacions més emblemàtiques de la marca francesa.

El Calella Film Office es va crear l’any 2016 per al rodatge de la pel·lícula 100 metros amb l’actor Dani Rovira. Des d’aleshores, ha captat diferents rodatges com la campanya de Nadal de l’empresa Anna de Codorniu amb Amaia Salamanca – també a la platja de Les Roques –, algunes escenes de la sèrie Com si fos ahir de TV3 o de la pel·lícula Amics per sempre de Román Parrado. Aquest 2023, Calella ha acollit un total de 22 produccions i la localització més sol·licitada és la Roca Grossa, seguida del Far i altres espais del centre de la ciutat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *