Josep Maria Juhé (cap de llista Calella en Comú) sobre l’Ironman: “S’ha de cuidar”

El candidat de Calella en Comú a les properes eleccions municipals, Josep Maria Juhé, aposta per “cuidar” l’Ironman perquè és una activitat de renom internacional que ajuda a portar gent a Calella durant tot l’any. Juhé admet discrepàncies amb el seu company de llista als comuns, Sebastián Tejada, que ha dit en diverses ocasions que no veu clar en retorn d’aquesta inversió. Tot i això, Juhé explica que han arribat un acord per fer aquests esdeveniments i saber exactament què suposen a nivell econòmic per a la ciutat.

El candidat a l’alcaldia dels comuns recorda que va ser el seu equip de govern quan ell era alcalde qui va posar en marxa el Challenge com aposta pel turisme esportiu. L’Ironman és un esdeveniment a “cuidar” i per això cal mirar quin és el retorn que té per a Calella.

Jo no en tinc cap dubte de que una activitat esportiva que té un renom internacional i que ajuda a que el llarg de l’any pugui venir gent a Calella s’ ha de mirar i s’ha de cuidar (…) Amb el senyor Tejada jo tinc les meves diferències.

Sense deixar l’àmbit turístic, Juhé qüestiona l’espai que es dedica a l’Oktoberfest per la despesa que suposa la carpa ubicada a la platja. Planteja la possibilitat de traslladar la festa a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, com s’ha fet amb d’altres esdeveniments per estalviar recursos.
Juhé també ha opinat sobre el projecte presentat divendres per l’equip de govern per ampliar l’Hospital Comarcal Sant Jaume gràcies al dret d’edificació sobre l’equipament comercial que s’instal·larà en l’actual aparcament Hospital 2. Juhé no veu amb bons ulls el projecte i a més acusa l’equip de govern municipal de manca de transparència i de no tenir voluntat de consens.

L’alcaldable de de Calella en Comú també ha refermat el seu compromís amb la República Catalana. Afirma que no és independentista perquè té una concepció del món universal, però que votaria si a la República Catalana.

La meva concepció del món és universal i no sóc independentista perquè no seria independentista ni d’aquí ni d’ allà ni d’enlloc. Jo crec en un món unit, en un món global però respectant les sobiranies de cada territori. Això em fa creure que la sobirania catalana necessita ser respectada i per això estic a favor de la República catalana però un cop la tinguem sempre haurem de buscar com pactem amb tothom.

Sobre el fet d’haver tornat a la política després d’haver estat alcalde de Calella del 2007 al 2011, Juhé diu queho fa pel seu compromís per lluitar contra les desigualtats socials i el canvi climàtic.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *