Neix una nova entitat veïnal als Apartaments Codina

“Hi ha hagut una sèrie de circumstàncies”. Són les paraules de la presidenta de Calellencs amb el Far, Jero López, aquest matí a LA CIUTAT per justificar la sortida d’alguns membres de l’Associació Cultural Codina i crear aquesta nova entitat veïnal. El grup promotor l’integren una vintena de persones i neixen amb l’objectiu ser referents per a totes les veïnes i veïns del barri. Tot just comencen a caminar però ja tenen previstes activitats per Carnestoltes, el cap de setmana del 17 i 18 de febrer.

“Volem ser una associació per a gent de totes les edats”, ha indicat la vicepresidenta de Calellencs amb el Far, Pamela Guerra, a LA CIUTAT.

La nova entitat veïnal dels Codina neix amb el suport d’una vintena de persones que s’han començat a organitzar per tirar endavant activitats que atenguin als interessos i les inquietuds del barri. Ja tenen confirmada una paradeta de joguines usades per Sant Valentí, el 14 de febrer, i activitats infantils per Carnestoltes, el cap de setmana del 17 i 18 febrer.

La presidenta de Calellencs amb el Far, Jero López, exposa que comptem amb la col·laboració del Bar Pepe, que provisionalment farà les funcions de seu social, a l’espera de comptar amb un espai propi o arribar a un acord amb l’altre associació per compartir el seu.

La quota anual per associar-se serà de 10 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *