Rock solidari per la rehabilitació d’un noi víctima de bullying

Aquest divendres s’ha organitzat un concert de rock solidari a Calella per tal de recaptar diners pel Pol, un noi amb Asperger i víctima d’assetjament escolar que ara fa un any va intentar suïcidar-se. Està en procés de rehabilitació, enmig d’un camí llarg, costós i lent. La família està recaptant fons a través de concerts de rock. Després que el cap de setmana passat es recaptessin 11.000 euros en una sessió de concerts de rock a Terrassa, la sala In-Geni se suma a la iniciativa. També es poden fer donacions a la família a través de Bizum al 600 29 44 86.

En Pol és un noi de setze anys a qui els companys d’escola li van fer bullying. Té síndrome d’Asperger, i ara fa un any es va intentar suïcidar, precipitant-se des de casa seva, un quart pis a La Ràpita.

Va sobreviure a la caiguda, però es va trencar cames, braços i dues vèrtebres. Va estar ingressat durant mesos i després va començar el procés de recuperació, que el dia d’avui continua. La família es va desplaçar a viure a Sabadell, per tal que en Pol pogués anar a l’Institut Guttmann de Badalona.

Ara com ara, en Pol continua la seva rehabilitació a casa seva amb diferents professionals sanitaris. S’ha de desplaçar per a la majoria de proves fins a l’Hospital de Tarragona o bé cada dia fins a Tortosa pel centre de dia.La seva mare, la Júlia Herrera, explica que la recuperació és lenta, cara i urgent, ja que s’ha de fer abans que la medul·la cicatritzi. També ressalta que més enllà de la rehabilitació física, la psicològica és la més important.

La seva mare descriu la història del Pol com a una història de superació. Explica que la recuperació va bé i que la rebuda que el fet que tothom s’hagi bolcat en la causa els fa sentir acompanyats. Aquest cap de setmana a Terrassa s’han recaptat 11.000 euros per la causa a través de concerts de rock. És una iniciativa que va sorgir dels badalonins Xavier Lleixà i Yolanda Pérez, que l’han organitzat després de llegir una notícia en què la família feia una crida a recaptar diners.

Aquest divendres, la Sala In-Geni se suma a la causa amb un concert del grup “Disparaos”, que oferirà versions de rock i hard rock. Serà a partir de les 23 h i els diners que es recaptin aniran per la rehabilitació del Pol. Des de la família, Herrero explica que els concerts són molt impactants per l’adolescent.

Per tal de recaptar fons, hi ha obert un micromecenatge. La família també està oberta a rebre Bizums al número 600 29 44 86, mentre s’organitza en forma de fundació “Amics del Pol” per tal d’ajudar a les famílies i als adolescents que han sigut víctimes de bullying.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *