Neus Munté ressalta els valors que projecta Calella a l’exterior

Montserrat Candini i Neus Munté, Palau Generalitat ahir dijous
Montserrat Candini i Neus Munté, Palau Generalitat ahir dijous

L’acte de reconeixement que ha fet la Generalitat a Calella pel fet de ser Vila Europea de l’Esport ha servit també, segons l’alcaldessa Candini, per posar en valor la feina i la tasca que realitzen les entitats esportives i els voluntaris.

El Govern català ha reconegut, a través d’un acte institucional al Palau de la Generalitat, la feina que Calella realitza en el foment de l’esport i que li ha fet mereixedora de ser Vila Europea de l’Esport 2016.

Tal i com avançava ahir l’alcaldessa, Montserrat Candini, al llarg de l’any es farà un centenar d’activitats vinculades amb l’esport des de diferents vessants; ja siguin proves d’alt nivell esportiu i campionats com d’altres més populars i obertes al conjunt de la ciutadania.

Durant l’acte de reconeixement d’ahir a la tarda a Barcelona, la consellera de la Presidència, Neus Munté, es referia a la projecció exterior que té Calella en els àmbits del turisme esportiu i familiar: “Calella presenta elements molt positius; des del punt de vista turístic amb el turisme esportiu i familiar. Calella està posicionada, tothom coneix Calella i les molt bones coses que s’hi fan. Tot aquest conjunt de bones pràctiques són les que ens fan ser un país en conjunt molt atractiu des de molts punts de vista; també en valors, feina ben feta, respecte i tolerància i això és molt important”.

Per la seva banda, Montserrat Candini ha ressaltat la importància de formar part d’una xarxa europea de ciutats vinculades amb l’esport. Això, segons Candini, facilita l’intercanvi de coneixements i experiències i ajuda a l’hora de demanar subvencions europees: “Formes part d’una xarxa de ciutats i viles europees que han estat amb aquest distintiu; i aquesta xarxa no només representa l’intercanvi de coneixements i experiències sinó que t’ajuda a fer una plataforma per demanar, per exemple, subvencions europees, es creen sinergies de treball i esdevé una plataforma d’internacionalització”.

L’alcaldessa considera que ser Vila Europea de l’Esport posa en valor, entre altres, la feina de 1748 voluntaris i gairebé una trentena d’entitats esportives que desenvolupen més de 42 modalitats esportives.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *