Queixes per l’acumulació de trastos i brossa als baixos d’un edifici a mig construir

Des del carrer Sant Jaume es pot veure la quantitat d’andròmines i trastos que s’acumulen als baixos d’un edifici a mig construir, on hi habita un home, sembla ser que amb el permís del propietari del local. Els veïns han expressat a Ràdio Calella TV la seva preocupació pels problemes de salubritat existents, i que derivarien de l’estat de salut en què es troba el resident. Des de l’Ajuntament de Calella han explicat que són conscients de la situació i que s’està treballant per donar-hi una sortida en positiu des de les àrees de Seguretat i Convivència, de Territori i de Política Social.

La Policia Local no ha rebut cap denúncia formalitzada per les condicions en què viu l’home als baixos d’un edifici a mig construir, sota pisos habitats i al costat d’una oficina. Sí queixes pels problemes de salubritat que comporta el fet que hi acumuli trastos, andròmines i brossa, i que hi corrin rates, que fins i tot entren als habitatges annexes.

Des de l’Ajuntament de Calella exposen que en aquest cas s’hi sumen diverses problemàtiques: la situació d’indigència de l’home i el fet que l’edifici no estigui acabat. Això complica la resolució del cas, sobre el qual hi estan treballant en paral·lel les àrees de Seguretat i Convivència, de Territori i també de Serveis Socials.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *