[CORRECCIÓ] Arnau Miranda farà el Cant de l’Àngel per Ràdio Calella TV

El coronavirus no impedirà que aquesta Setmana Santa els calellencs i calellenques puguin sentir el “Regina Coeli” per celebrar la resurecció de Jesucrist, el moment més important del calendari cristià. No serà a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, com és tradició, ni tampoc a la Plaça de l’Ajuntament, com s’ha fet en els últims anys; sinó que la interpretació es retransmetrà per Ràdio Calella TV. Arnau Miranda, un jove calellenc de 8 anys format a l’escolania de Calella i que diu que el seu somni és entrar a la de Montserrat, serà l’encarregat de cantar l’àngel aquest Diumege de Resurrecció, 12 d’abril.

Continua assajant a distància, amb l’ajuda dels seus professors de música i del seu avi, amb la voluntat ferma de d’interpretar el Regina Coeli per recordar la ressurrecció de Jesús i mantenir la tradició local del Cant de l’Àngel. No podrà ser en el format que voldria, amb públic, però ho podrà fer a través de Ràdio Calella TV, que emetrà el diumenge 12 d’abril al migdia l’enregistrament que farà des de casa, on continua confinat per protegir-se del coronavirus. Es podrà seguir per radiocalellatv.cat i els perfils de Facebook i Instagram.

El protagonista serà l’Arnau Miranda, un jove cantaire calellenc de 8 anys:

Ho farem des de casa i ho gravarem a la terrassa. Com que estem confinats, així donem una mica d’alegria (…) Estic assajant amb els profes de música, amb l’avi, per Skype o a través dels Hangout.

El seu Regina Caeli sona així:

Té passió per la música. I vol mostrar-la a Calella cantant aquests goigs prou complexos i pels quals s’ha de tenir una especial habilitat vocal.

Reconeix que la seva gran il·lusió és seguir la tradició familiar i, com el seu avi, entrar a l’Escolania de Montserrat. Ha començat les proves però també el coronavirus ha interromput el procés. Confia però que ingressarà al centre el setembre, i ja té clar com això canviarà la seva vida.

Hi havia una prova de veu, una entrevista i faltaria les 24 hores, que creiem que no es farà (…) Allà dalt estaria de dilluns a divendres, quan em vinguin a buscar els papes.

A l’Escolania de Montserrat es dona formació musical a més d’una cinquantena de nois d’entre 9 i 14 anys de tot Catalunya. Com a centre reconegut pel Departament d’Educació, durant el matí, els escolars reben ensenyament general de totes les assignatures.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *