Nit de Sant Joan relativament tranquil·la a Calella

Un foc en uns matolls al Carrer Sant Quirze ha obligat a actuar als cossos de seguretat i extinció.

Ahir nit la Flama del Canigó va arribar a Calella de la mà de gent del Grup Pa Vi i Moltó, que, juntament amb autoritats locals, hereu, dama, hereuets i pubilletes van encendre el peveter del Passeig Manuel Puigvert.
peveter
Tot seguit començava la revetlla i l’encesa de la foguera i el sopar popular. Ja entrada la nit, el Duet Aria, encetava el ball i amb els assistents molt animats, la revetlla va acabar cap a un quart de 3 de la matinada.

 

ambientSTJOAN2

Durant la nit, no hi ha hagut accidents remarcables a excepció d’un petit incendi en uns matolls que es va produir per causa d’un petard en el carrer Sant Quirze que va obligar a intervenir una dotació de bombers de Pineda, una de ADF de l’Alt Maresme i una ambulància preventiva. L’avís inmediat dels veïns als bombers i ADF va ajudar a que les flames no anessin a més. En total van quedar afectats uns 12 metres quadrats. A la resta de pobles de l’Alt Maresme, els bombers i ADF van haver d’extingir un foc a Tordera a un marge de la carretera N-2 i dos focs petits a Pineda així com una foguera perillosa a Pineda.

ambientSTJOAN1 ambientSTJOAN3

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *