[Eleccions 26J] Ciutadans fixa el Corredor del Mediterrani com un projecte bàsic per a la millora de la competitivitat

El diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Sergi Sanz, ha visitat Calella amb motiu de la campanya electoral del 26J.

Sanz ha lamentat també l’escàndol de les filtracions del ministre de l’Interior en funcions i candidat del PP per Barcelona, Jorge Fernández Díaz. El diputat premianenc ha recordat que Ciutadans ha demanat la dimissió del ministre per haver fet un ús partidista de les institucions. Segons ell, al Partit Popular hauria de treballar pel bon funcionament de les institucions.

Pel que fa a la comarca, Ciutadans inclou al seu programa electoral un paquet d’inversions per a les infraestructures ferroviàries com Rodalies. Segons Sergi Sanz, el dèficit històric es deu a una planificació també partidista ja que s’ha actuat més inaugurant estacions que no pas apostant pel manteniment de les infraestructures per tal que funcionin correctament.

Ciutadans també aposta pel corredor del Mediterrani. “A Europa, el 10% de les mercaderies es mouen per la xarxa ferroviària i a Espanya, com a molt, el 2.5%. Aquí tenim un problema de competitivitat, i hauria de ser d’interès general perquè milloraríem l’economia i l’estabilitat laboral”, ha comentat el diputat del partit liberal.

A les últimes hores, Ciutadans han llançat un vídeo de campanya en què es dóna importància a la unió dels territoris, no només de l’Estat espanyol sinó també del conjunt d’Europa. “Voler la Unió Europea és incompatible amb aixecar fronteres entre persones que compartim comunitat política, Espanya. Defensem la igualtat d’oportunitats i, per això, volem que els recursos públics s’orientin a construir societats més justes. Els nacionalistes generen egoismes territorials”, ha afirmat Sergi Sanz.

El diputat maresmenc espera que a les properes municipals Calella pugui tenir també representant al consistori.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *