Nit de Sant Joan sense incidents greus a Calella

Els Bombers i l’ADF no han hagut de fer cap sortida remarcable a la nostra zona aquesta nit de Sant Joan a excepció d’un petit incendi a les vies del tren a l’alçada del carrer Sant Pere. Avui al matí el sol acompanya i les platges s’han omplert de banyistes.

Abans de la mitjanit hi va haver alguns petits incendis a Palafolls, Malgrat, Tordera, Pineda i Sant Pol. Els bombers de la Generalitat i el dispositiu de l’ADF de l’Alt Maresme ha estat actiu des de les 5 de la tarda d’ahir fins les 3 de la matinada d’avui diumenge. L’ADF hi ha destinat 12 voluntaris.

L’única incidència remarcable a la nostra ciutat és un petit incendi a les vies del tren a l’alçada del carrer Sant Pere cap a les 3 de la matinada però que ha estat extingit ràpidament pels Agents Forestals de l’Alt Maresme.

Durant la Revetlla de Sant Joan els bombers de Catalunya han atès 862 serveis, la majoria per apagar incendis en zona urbana. El nombre de serveis realitzats al Maresme ha estat de 62, dels que 29 han estat incendis en vegetació i 26 en actuacions a contenidors, vehicles o habitatges.

Durant la nit de Sant Joan el 112 ha rebut més de 4000 trucades, de les quals 271 eren del Maresme. ADF i Bombers van rebre algunes falses alarmes durant la nit.

Avui és jornada de sol amb vent de component sud i est que bufarà fluix amb cops moderats en general. Hi haurà marejol, amb àrees de maror fins al migdia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.