No hi ha gaires estudiants de rus

Els cursos de rus que ofereix l’Escola Oficial d’Idiomes no estan plens. Hi ha bastantes places lliures i encara s’hi poden fer matriculacions fins el dia 29 d’aquest mes d’octubre.

La directora de l’EOI de Calella, Isabel Lladó, ha explicat que hi ha dos grups de 30 i tan sols n’hi ha “una mica més de la meitat de cada grup” que està ple. Queden unes 30 places de primer. Si algú té nivell es pot apuntar a segon, fent un test de nivell. “Per la nostra part posarem els mitjans suficients i necessaris perquè qui vulgui es pugui matricular“, ha assegurat Isabel Lladó.

Els cinc cursos d’anglès estan tots plens, però a Alemany també hi ha alguna plaça lliure a segon i tercer.  Per apuntar-se a rus o alemany les matricules es poden formalitzar anant a l’EOI de dilluns a dijous entres les 3 i les 7 de la tarda. El preu del curs de rus és de 275€, i 30€ que es paguen apart i de forma voluntària en concepte de material.

A part del curs habitual a les aules, l’Escola Oficial d’Idiomes de Calella ha engegat un curs monogràfic de rus a nivell intermig, dirigit al perfeccionament i la pràctica de al llengua oral, però concretament en l’àmbit turístic. Isabel Lladó: “Penso que pot interessar moltíssim a Calella i el Maresme. Hi ha molta gent que s’hi apunta perquè a la seva feina ho necessita”. Aquest curs monogràfic està especialment dirigit a l’àmbit turístic. “El que passa és que necessiten un nivell bàsic”, ha avisat Lladó. És un cop per setmana, els dijous, de 4 a 6 de la tarda. Si s’apunta prou gent el curs començarà el 22 d’octubre, i es farà fins el 28 de febrer.

El curs es farà si hi ha, com a mínim, entre 8 i 9 alumnes. Val 199’80€ més 5€ de material. Les inscripcions ja estan obertes a la mateixa EOI.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat