No passen trens per Calella

La greu incidència per un robatori de coure a les instal·lacions de Montcada Bifurcació està provocant el caos al servei de Rodalies i Regionals de Renfe. Des de primera hora del matí no circulen trens al llarg de l’R1 del Maresme que connectin amb la ciutat de Barcelona, només ho fan en alguns trams de la línia. Per Calella no circula cap comboi i no es permet l’accés a dins de l’estació. A les portes, informadors estan explicant que s’ha habilitat un servei de transport alternatiu per carretera amb una de fota quatre autobusos que han de sortir – de forma imminent – de Blanes i que finalitzaran el trajecte a Arenys de Mar. S’aturaran a la parada de l’antic Mercadona. Això enmig del desconcert de moltes persones usuàries, també turistes i estrangers, que desconeixien la situació s’està vivint a nivell de mobilitat. La companyia no té la previsió que l’afectació es pugui resoldre aviat.

No es pot accedir a l’estació de Renfe i moltes persones usuàries – habituals i turistes – esperen a les escales i a la plaça, enmig de les informacions que s’estan donant des de la companyia que no hi ha previsió que l’afectació a tota la xarxa de transport ferroviari – Rodalies i Regionals – es pugui resoldre aviat i, amb ella, la circulació de trens a totes les línies.

Pel que fa a l’R1, segons l’última actualització, s’ha suspès la circulació entre Maçanet-Massanes i Arenys de Mar. Només hi ha trens entre Arenys, Mataró i Badalona, que no arriben a Barcelona. Continua inoperatiu el túnel que connecta amb Arc de Triomf i Plaça Catalunya, i per això la circulació s’interromp abans d’arribar a la capital catalana.

Tot plegat pel robatori de cable de coure a les instal·lacions d’Adif a Montcada Bifurcació, que ha generat una sobretensió i una cadena d’incendis, a més d’altres fallades del sistema, sobretot a la ciutat de Barcelona. Renfe i Adif preveuen que els problemes s’allarguin tot el dia d’avui, com a mínim. S’espera recuperar part del servei a la ciutat de Barcelona durant les properes hores.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *