Els premis del sorteig del Sumaquilòmetres “es queden a casa”

Maria Lluïsa Nogué (esquerre) i Tina Simón (dreta), dues de les guanyadores del sorteig del Sumaquilòmetres

Quatre calellenques van ser les afortunades amb un viatge a la destinació escollida en el sorteig del tradicional “Sumaquilòmetres” de Calella Centre Comercial. És la campanya de Nadal amb la que els botiguers premien la fidelitat dels seus clients. Es va fer anit a la Cooperativa l’Amistat i dues de les guanyadores, Maria Lluïsa Nogué i Tina Samón, van desplaçar-se fins a la sala després que se’ls hagués comunicat, via telefònica, que la seva butlleta havia sigut l’escollida d’entre les 22.000 que havien entrat en el sorteig. La junta de l’associació de botiguers va agraïr durant l’acte la col·laboració del centenar d’establiments que han participat en la campanya nadalenca, una de les més exitoses i esperades que realitzen durant l’any.

Alguns botiguers i l’alcaldessa de Calella van ser les mans innocents encarregades de triar les butlletes afortunades d’entre les moltíssimes que omplien les quatre urnes del sorteig, una per cada tram de destinacions.

El primer, el que atorga els viatges més pròxims, sempre amb el pretext de descobrir-hi un far, que era el lema de la campanya nadalenca, va ser per a Rosalia Feliu. Viatjarà a Càdis i així rebia la notícia durant l’acte retransmès per Ràdio Calella TV.

Feliu va omplir la butlleta del Sumaquilòmetres amb enganxines segellades per Fruites Pedemonte.

Laura Sitjà viatjarà a Portugal gràcies als comerciants de Calella. La seva butlleta va ser l’escollida de la segona urna, emplenada amb enganxines de la botiga Aromes. Els conductors de l’acte van poder contactar amb ella en un segon intent, quan Sitjà ja sabia que havia estat premiada.

Per haver comprat a la Carnisseria Camps, a Can Vives i l’Adrogueria Vat i haver sumat quilòmetres durant la campanya de Nadal, la Maria Lluïsa Nogué ha guanyat un viatge a Cerdenya. Se li va poder comunicar al moment i aquesta va ser la reacció.

Nogué va desplaçar-se immediatament a la Cooperativa l’Amistat per rebre el premi, com també va fer la Tina Samón, la guanyadora del viatge més llarg: un espectacular recorregut pels Fiords de Noruega. Va omplir la seva butlleta de participació exclusivament amb enganxines de la Pastisseria Sauleda.

A més dels viatges, que són el premi estrella de la campanya de Nadal de Calella Centre Comercial, ahir també es van sortejar un total de 18 sopars per a dues persones en restaurants de a ciutat. La llista completa dels guanyadors es podrà consultar als establiments que han distribuït les enganxines del Sumaquilòmetres.

El president de l’associació, Xavier Nogué, va reconèixer que la col·laboració dels botiguers és clau per a l’èxit de la campanya. Per la seva banda, l’alcaldessa Montserrat Candini va encoratjar als empresaris a seguir treballant per tenir una oferta comercial viva i atractiva, confirmant així que Calella és la millor botiga del Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *