L’Hostal Univers, tapiat a l’espera que en comenci l’enderroc

L’Hostal Univers ja és de propietat municipal. La compra i l’adscripció de les dues parcel·les de la finca s’ha formalitzat aquesta mateixa setmana i ja s’hi ha començat a veure moviment. S’han tapiat les finestres de la primera planta de l’hostal per impedir que s’hi pugui entrar, a l’espera que comencin les feines d’enderroc.

L’alcalde Marc Buch en donava explicacions ahir al ple a preguntes del grup municipal d’Esquerra Republicana.

L’Ajuntament de Calella ha adquirit la propietat de les dues parcel·les de la finca ocupada per l’Hostal Univers, per un import de 700.000 euros, tal com va confirmar el president de Gestvia i tinent d’Alcaldia de Mobilitat, Soufian Laroussi. La previsió és que les feines d’enderroc comencin la setmana vinent per l’ala on funcionava el restaurant – annexe al CAP de Calella – i que alhora es procedeixi a la retirada i tractament del material d’amiant que conté la construcció.

L’Hostal Univers queda afectat pel projecte del nou aparcament de Can Saleta que ha de donar servei a l’ampliat Hospital comarcal Sant Jaume de Calella. Aquesta peça s’integrarà a l’àmbit urbanístic on s’aixecarà l’edificació de dues plantes alçades, amb capacitat per a un màxim de 450 places d’aparcament, amb accés directe des de la carretera N-II. La inversió municipal prevista és de 5,5 milions d’euros, amb un encariment del 5% respecte les estimacions inicials.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.