Nou concert solidari de l’Aula de Música Can Llobet

Foto: Ajuntament de Calella

A benefici de l’Associació Teixint Fils d’Emocions ARTiPAU, actuació dels cors de joves i adults i la banda de música de l’Aula de Música de Can Llobet a l’Auditori de Pineda de Mar. Serà el dissabte 21 d’octubre a les 18.30h, amb entrades disponibles al portal entrapolis.com al preu de 4 euros. També s’ha habilitat una fila zero per a les persones que hi vulguin col·laborar.

L’Associació Teixint fils d’Emocions ARTiPAU és una entitat que pretén servir de punt de trobada d’iniciatives de formació i intercanvi cultural dins i fora del país, promocionar la convivència des del diàleg, la interculturalitat, la cultura de pau, l’art i la creativitat, les pràctiques restauratives, l’equitat i la igualtat de gènere amb una mirada inclusiva i transformadora de les comunitats

La seva missió és obrir espais de formació i projectes amb iniciatives per promocionar la convivència de les persones des del diàleg, la igualtat de gènere, l’intercanvi cultural dins i fora del país des d’una mirada transformadora i inclusiva. Per dur a terme aquesta missió, s’implementen projectes socials sense ànim de lucre per construir i teixir una societat conscient i col·laborativa, potenciant les qualitats humanes de les persones, així com de grups vulnerables, des de l’art i la pau.

Podeu fer-vos amb una de les entrades per al concert de l’Aula de Música de Can Llobet clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *