Nou concurs per dissenyar la imatge dels Geganters de Calella

Els Geganters de Calella convoquen un concurs per afegir una nova imatge de marxandatge: busquen nous dissenys amb els gegants i figures que més representin a l’entitat. Demanen que hi hagi una il·lustració individual de tots els gegants i dues de conjuntes, amb els gegants més icònics i amb tota la família al complet. En joc hi ha 400 € pel primer premi i els dos finalistes rebran 200 i 100 i que es coneixeran durant la Fira a la Festa Major de la Minerva.

Una nova il·lustració d’en Mastegamosques, del Quirze, de la Minerva i la Llopa, entre tots els gegants de la ciutat. La Colla de Geganters i Grallers de Calella convoquen un concurs per renovar la imatge de la seva samarreta i marxandatge. Les propostes han d’incloure una il·lustració individual de cada gegant, una de conjunta dels més representatius de la ciutat: en Quirze, la Minerva, en Mastegamosques i la Llopa, i una altra del conjunt de la família dels Geganters. Tot plegat, amb una breu memòria de disseny, un manual bàsic d’imatge i exemples d’aplicació a la papereria i material de marxandatge. Les bases completes es poden consultar fent clic aquí.

El jurat, conformat per la presidència i la Junta de l’Entitat, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i diferents representants de la ciutat, valorarà la qualitat artística, l’originalitat, l’aplicació del disseny en diferents formats i la capacitat d’identificar els Geganters de Calella. Hi pot participar amb un sol disseny tothom que sigui major d’edat fins al 4 de juny. Els guanyadors, però, hauran d’esperar fins al 21 de setembre quan l’entitat farà l’entrega de premis en el marc de la 43a Fira de Calella i l’Alt Maresme. En joc hi ha 400 € amb un diploma i un record pel guanyador i 200 i 100 € pel segon i primer finalista.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *