Gómez (EC) qüestiona la gestió de Rando com a responsable de Turisme i Promoció econòmica

Imatge d'arxiu

El portaveu d’Estimem Calella opina que la tinent d’Alcaldia Cindy Rando no és la persona més adequada per gestionar les àrees de Turisme i de Promoció econòmica, comerç i consum. En una entrevista a LA CIUTAT, Enric Gómez ha explicat el rerefons de la petició que va fer en l’última sessió plenària per saber quina és l’estratègia que vol desplegar el govern per assolir l’objectiu expressat per Rando de convertir Calella en un referent turístic a nivell mundial. Segons ha dit, no ha informat als partits de l’oposició des que va prendre possessió del càrrec, el juny del 2023.

En una entrevista al magazine LA CIUTAT, el líder d’Estimem Calella ha afirmat que la primera tinent d’Alcaldia, que ostenta les competències de les carteres de Turisme i Promoció econòmica, comerç i consum, té un problema de desconeixement de la matèria i que tampoc ha demostrat que s’estigui treballant en una estratègia per posicionar la destinació local.

Si en un any no ens ha convocat a cap reunió per explicar-nos quina és l’estratègia sobre el turisme i el comerç, o no ho té preparat o no la sap, o bé no vol dir-la (…) Ho vaig dir el primer dia, crec que la senyora Rando no és la persona més apte per portar una de les potes més importants a nivell econòmic de Calella, també amb més incidència a nivell laboral. Ho mantinc, no ho canvio pas.

Enric Gómez ha reclamat al govern que clarifiqui si prendrà mesures per corregir les deficiències del servei municipal de neteja viària i recollida de la brossa que està concessionat a l’empresa Urbaser. Ara s’ha conegut que l’informe sobre l’auditoria externa constata que es van fer redistribucions de personal que haurien repercutit en el manteniment de l’espai públic i que hi ha mancances importants a la deixalleria municipal. A més, considera que s’ha d’abordar les condicions de la nova contracta per no repetir errors.

Li diem al regidor, des d’ara fins el 2027 què pensen fer amb el servei de neteja? Esperem quiets que s’acabi i després pensem quina licitació volem? La comencem a treballar o ens esperem al 2027 i allarguem dos anys més amb l’empresa Urbaser? Ara que ve l’estiu, tornarem a tenir mancances, com ja ha passat, que a les tardes tenim totes les papereres plenes perquè el servei no dona més de sí? Li preguntem tot això i el regidor no ens respon.

També ha assenyalat el regidor Quim Pla per no faciliti directament la informació demanda sobre les contractacions que fa l’àrea de Comunicació, com sí s’havia compromès. A tot això, ha retret el to “narcicista i propagandístic” de les publicacions de l’Ajuntament de Calella a les xarxes socials, on – segons ha afirmat – se censura la presència de persones que no són “de la corda” del govern.

Een l’entrevista a LA CIUTAT, Enric Gómez ha assegurat que són partidaris que es retirin els jocs infantils de La Gàbia i donen suport al recurs que hi ha presentat Calella en Comú Podem amb uns arguments – segons ha dit – “molt imaginatius”. A més, ha reclamat l’elaboració d’un mapa de seguretat de Calella que situï elements de vigilància i punts negres, quant a l’il·luminació, per tal de reforçar-los. Ha posat l’exemple dels passos a nivell.

Gómez també ha explicat amb detall perquè no volen que es venguin begudes alcohòliques al futur bar del Parc Dalmau, al costat del pavelló municipal.

Que la gent no es pensi que soc ruc, sé perfectament que la venda de cervesa repercuteix en els beneficis d’un bar i que prohibir-ho ho posa més complicat (…) No oblidem que els usuaris del Pavelló i del Parc Dalmau son nens, i des de l’ens públic tenim una responsabilitat a l’hora de fer una licitació públic d’un bar que està a tocar d’un equipament esportiu, d’un educatiu i de lleure, com el que hi haurà aquest any. Tenim una responsabilitat.

Estimem Calella aniria més enllà i defensa que el futur Pla d’usos del Parc Dalmau estableixi la prohibició de fumar a tot l’espai verd.

Preguntat per les eleccions del 12M, Enric Gómez ha explicat que no se sent proper ni identificat amb cap de les opcions polítics dels partits majoritaris i als que les enquestes donen representació al Parlament de Catalunya. I ha dit aquestes paraules sobre Carles Puigdemont.

No sé si està més preparat o no, el que sí sé que Puigdemont és la persona més narcisista que he vist mai en política, potser al nivell d’Aznar. Fins i tot ha canviat el nom del seu partit per posar el seu. No m’agrada gent per com ell es postula per davant del partit.

Podeu recuperar íntegrament l’entrevista a continuació:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *