“Un conte de Nadal” de l’Aula de Música de Can Llobet, millor espectacle coral infantil

L’obra de La Coral l’Escarlet de l’Aula de Música de Can Llobet, ha estat reconeguda com a millor espectacle coral infantil en els Premis Josep Anselm Clavé, de Cant Coral a Catalunya. “Un conte de Nadal” es representarà de nou a la Sala Mozart el pròxim 14 de desembre.

L’Aula de Música de Can Llobet està d’enhorabona. L’obra “Un conte de Nadal“, de la Coral l’Escarlet, ha estat reconeguda als Premis Josep Anselm Clavé com a millor espectacle coral infantil. L’obra compta amb Xènia Torres i Sadko Codesido com a veus solistes i ha estat dirigida per la Gemma Ruiz i la pianista i directora de l’escola, Lourdes Bartrolí. Juntament amb tots els cantaires de la coral i el públic de la Sala Mozart, Bartrolí descriu l’espectacle com a “espectacular per la màgia de la senzillesa que es va viure”:

“Un conte de Nadal” va ajuntar als cantaires a la Sala Mozart, i ho farà un altre cop en una nova funció el 14 de desembre i a la qual volen sumar nous cantaires. Per Ruiz, la directora musical, el reconeixement de la Federació de Cors de Clavé, és “una recompensa a tota la feina feta i la involucració de les famílies”.

La gala de lliurament dels Premis Josep Anselm Clavé serà el divendres 17 de maig a les 18.30 h a Sant Sadurní d’Anoia. La federació ret homenatge al músic, poeta i polític i enguany arriba a la sisena edició dels premis per difondre i promocionar els millors treballs del panorama de la música coral a Catalunya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *