Nou curs de Sardanes gratuït enfocat als joves

A partir de l’11 de gener cada dijous a la tarda hi haurà un curset de sardanes. L’impulsa l’Agrupació Sardanista de Calella per respondre a l’augment de demanda d’aprendre a ballar sardanes després de l’èxit del Coti X Coti. És gratuït a partir de 6 anys, però obert a tothom. Es recupera aquesta iniciativa, que s’havia fet anys anteriors i s’havia

Amb l’inici de l’any, l’Agrupació Sardanista de Calella estrena un curset de sardanes gratuït. És per a totes les edats, a partir de sis anys, i està pensat sobretot perquè s’hi apuntin els infants i joves.

Es recupera aquest curset que s’havia fet anteriorment, un fet que ve motivat arran de l’èxit de la cançó Coti x Coti, de The Tyets. Els cursets de sardanes de diferents agrupacions de Catalunya s’estan omplint, tal com explica Queralt Pedemonte, presidenta de l’Agrupació Sardanista de Calella, i a Calella han detectat la necessitat de tenir-ne un:

Els cursets i tallers de sardanes a Catalunya s’han duplicat i han passat de 91 al 2022 a ser-ne 150 enguany. De cara al 2024, Calella en tindrà el seu propi, amb monitors que ensenyaran el ball i altres aspectes de la sardana i cobla. A més, es busca vincular el curset amb les escoles.

El curset de sardanes de l’Agrupació Sardanista de Calella començarà l’11 de gener. Serà cada dijous a la tarda entre les 17.30 i 18.30 h a la Sala Polivalent de la Cooperativa l’Amistat. No fa falta inscripció prèvia i s’hi pot anar qualsevol dijous a provar sense compromís.

Nou logo de l’Agrupació Sardanista de Calella

El nou logotip de l’entitat recorda a l’anterior, però canvia el groc pel rosa i en la partitura s’hi inclou una referència dels primers 4 compassos de Record de Calella, l’himne sardanista dels calellencs. L’ha creat la dissenyadora Carme Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *