Nou episodi de vent, pluja i temporal marítim

riera tancada 2

Alerta per l’arribada d’un temporal que afectarà tota la comarca i bona part de litoral català. Protecció Civil ha activat el pla VENCAT i INUNCAT per l’episodi de mal temps que començarà aquest migdia i s’allargarà durant tota la jornada de demà dimecres. S’esperen pluges localment intenses que començaran a descarregar amb força aquesta tarda i que es desplaçaran de sud a nord de la comarca. Com a mesura preventiva, a Calella la Policia Local ha tancat el pas soterrat de la Riera Capaspre.

Davant d’aquest nou temporal, es demana limitar els desplaçaments no essencials i circular amb precaució. També cal extremar la prudència en les activitats a l’aire lliure pel risc de caiguda de branques, arbres o elements estructurals. A més, es recomana retirar tot allò que pugui caure de balcons i finestres, com testos o objectes estàtics de les façanes. En soterranis i locals que es puguin inundar, es demana preveure mesures de protecció i disposar d’eines per treure l’aigua.

Protecció Civil recorda que cal estar alerta amb la crescuda sobtada de rius, rieres i l’acumulació d’aigua a les carreteres. També es demana no acostar-se a fer fotos davant del mar pel fort onatge i allunyar-se d‘espigons, esculleres i passejos marítims.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat