Nou horari ampliat de visites a l’Hospital de Calella

Entrada al vestíbul de l’Hospital Sant Jaume de Calella

Donat el descens de la pressió hospitalària per Covid al Sant Jaume de Calella, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha relaxat les restriccions de visites a les persones ingressades. Des d’avui dilluns 21 de març hi ha un nou horari ampliat que permetrà accedir a les plantes d’hospitalització no Covid, de forma ininterrompuda, de vuit del matí a vuit del vespre, tots els dies de la setmana. Es manté la limitació d’un sol acompanyant per pacient, procurant que sempre sigui la mateixa persona.

Des de l’organisme sanitari s’informa que les visites hauran de seguir les mesures de seguretat establertes. Per tant, portar posada en tot moment la mascareta –es recomana que aquesta sigui quirúrgica– i rentat de mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica, i fer-ho de forma freqüent durant l’estada.

Pel que fa a les visites als pacients no Covid-19 que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació (UPO) del servei d’urgències de l’Hospital de Blanes i de l’Hospital de Calella, aquestes es mantenen igual: només es permet l’entrada d’un acompanyant per pacient en horari de 13 a 14h i de 19 a 20h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.