Nou tall de circulació a l’N-II per les obres de la Riera Capaspre

La circulació per la rotonda de l’N-II quedarà restringida dilluns i dimarts vinent de 8 a 13 h com a conseqüència dels treballs de cobriment de la Riera Capaspre. La marxa quedarà tallada en els dos sentits i la Policia Local donarà pas alternatiu durant les restriccions.

Com a conseqüència de les obres de perllongament del cobriment de la Riera Capaspre, entre la carretera Nacional i el Ramon i Cajal, dilluns es tallarà al trànsit en els dos sentits de la marxa a l’alçada de la rotonda. La Policia Local donarà pas alternatiu durant les restriccions que es produiran dilluns i dimarts de 8 a 13 h. Per desplaçar-se en sentit cap a Sant Pol de Mar, el recorregut serà des de la N-II pels carrers Hortalans, Tramuntana, Maria Cardona, Pi, Benavente i Valldebanador fins a arribar de nou a la N-II. En cas de desplaçar-se en sentit Pineda de Mar, el recorregut serà des de la N-II pels carrers Valldebanador, Ramon i Cajal, Tramuntana i Hortalans fins a arribar de nou a la N-II.

unnamed

L’obra que s’hi està fent permetrà guanyar un 104 metres d’espai públic, on s’hi habilitarà un vial de circulació central, amb places d’aparcament a banda i banda. És un dels grans projectes del mandat municipal anterior 2019-2023, que ja enfila la recta final. Els treballs van començar el novembre passat, amb un termini d’execució previst de sis mesos i una inversió de 854.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *