Nova acció per omplir les parades buides del Mercat Municipal

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Calella amb el suport de la Diputació de Barcelona ha fet una jornada de portes obertes al Mercat Municipal adreçada a professionals. L’objectiu és omplir les parades que hi ha buides i ampliar l’oferta de l’equipament comercial. Hi van participar una quinzena de persones, de Calella i d’altres poblacions de Catalunya, que a banda de veure in situ les instal·lacions també van apuntar algunes de les millores que s’hi podrien introduir per fer-les interessants per a futurs paradistes.

Els visitants, que van poder recórrer el Mercat Municipal i assistir a una xerrada informativa a l’espai annexe, van apuntar algunes millores a fer en les instal·lacions per facilitar i convidar a l’entrada de nous paradistes. Ho ha explicat la tinent d’Alcaldia i Reponsable de Gestió Patrimonial, Núria Parella.

Ens recomanaven tenir una zona de cambres per no trencar la cadena de fred. Tot i que, les parades que hi ha ara tenen les seves neveres a la parada. Demanaven fer una zona de cambres i no ho veiem pas malament.

Avui dia, el Mercat Municipal de Calella s’ha quedat amb només tres parades actives: dues de venda de verdura i fruita, i una de peix. A més del bar. En aquest sentit, Parella ha mostrat la voluntat clara del consistori de revitalitzar l’equipament.

Costa perquè tots sabem que tenim un centre comercial molt gran i això és una dificultat perquè ja hi ha una oferta important de productes. Però també pels hàbits que hi ha hagut fins ara. Però ara es comença a notar un canvi en la mentalitat dels compradors, que vol cuidar-se més i saber què menja. I justament el millor lloc on comprar és el mercat perquè s’hi troben productes frescos i els paradistes et poden, fins i tot, saber com cuinar-los.

Els interessats en muntar parada al Mercat Municipal de Calella poden trucar prèviament al telèfon 93 766 51 64 o bé entrar una instància al registre municipal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat