Twitter suspèn el compte d’Els Segadors del Maresme

Foto: Els Segadors del Maresme
Foto: Els Segadors del Maresme

La xarxa social ha tancat el perfil de l’autodenominada “brigada de neteja”. Els Segadors del Maresme han realitzat accions com despenjar l’estelada situada sota el far de Calella o treure les creus grogues de la platja de Canet de Mar, una acció que va finalitzar amb diverses persones ferides.

Diversos usuaris de Twitter s’han fet ressò del tancament. Els Segadors han utilitzat una altra xarxa social, Facebook, per acusar als independentistes i als membres dels CDR de ser els causants de la suspensió del perfil. Afirmen que degut a les seves denúncies, Twitter els ha “posat a la banqueta durant 6 dies”, però alerten que “no serà motiu suficient per frenar la seva insistent lluita de vetllar per la neutralitat dels espais públics”, afegint l’etiqueta #tancatpervacances.

En la seva política d’ús, Twitter informa que les raons més freqüents per les quals es tanquen comptes és perquè no compleixen les normes d’ús, contenen amenaces o comportaments abusius, han estat hackejats, o són spam, és a dir, envien correus o informació publicitària no desitjada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *