Conferència sobre l’òpera “La Gioconda”, prèvia a la sortida al Liceu que organitza CAMERART

L’estudi de Guitarra i Musical CAMERART ha preparat per demà dimarts 26 de març a la Cooperativa l’Amistat una conferència sobre l’òpera “La Gioconda” a càrrec del divulgador musical del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Pol Avinyó (20h). Serà la prèvia a la sortida que s’ha organitzat per anar a veure l’espectacle al teatre barceloní, el diumenge 14 d’abril.

L’òpera d’Amilcare Ponchielli basada en el drama de Victor Hugo, que torna al Liceu amb una coproducció amb el Teatro Real de Madrid i l’Arena di Verona. L’acció té lloc a la Venècia del segle XVII. La força i el virtuosisme dels seus números han fet que moltes de les grans veus operístiques interpretin els seus personatges principals. Al Liceu hi torna Iréne Theorin, una de les sopranos dramàtiques més aclamades del moment.

Encara hi ha entrades disponibles per afegir-se a la sortida organitzada per l’Estudi de Guitarra i Musical. Els interessats poden anar al local de CAMERART, al número 61 del carrer Balmes, les tardes de dilluns, dimecres i dijous; o trucar al 676 925 322 o al 630 357 175.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *