Nova convocatòria dels Pressupostos Participatius, dotats amb 125.000 euros

Imatge d'arxiu

Que es destinaran a l’execució de projectes d’inversió presentats per la ciutadania i que tinguin una visió i interès global. Per exemple, la millora d’un carrer, la creació d’un espai verd o la restauració d’un edifici públic. El termini de presentació de propostes va del dimecres 20 de juny al divendres 20 de juliol. Per tant, els ciutadans empadronats a Calella i que siguin majors de 16 anys tenen un mes per definir la seva proposta, que ha de tenir un valor mínim de 30.000 euros.

El procés dels Pressupostos Participatius 2018 arrenquen avui amb l’obertura del termini de presentació de propostes. Un ciutadà pot presentar un màxim de dos projectes, que han de tenir un valor mínim de 30.000 euros i un màxim de 125.000 euros, que és l’import total de la dotació.

Aquests s’hauran de presentar al registre de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a l’Ajuntament Vell, per mitjà d’una instància que haurà d’anar acompanyada d’una memòria explicativa del projecte i la valoració econòmica, aproximada.

Les propostes finalistes es seleccionaran en dues fases: primer a partir de l’avaluació de la comissió tècnica que en determinarà la viabilitat i, després, en el sí del Consell Municipal de Convivència i Participació. Els promotors de les iniciatives podran defensar-les davant els membres de l’òrgan sectorial, que n’hauran d’escollir els cinc més adequats per sotmetre’ls a votació popular.

Encara no s’ha fet oficial el calendari de votacions, que seguirà el mateix procediment que en convocatòria anteriors.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *