[AMPLIACIÓ] Nova convocatòria dels Pressupostos Participatius, dotats amb 135.000 euros

image001

Des d’avui i fins divendres 25 de setembre es podran lliurar a l’Ajuntament de Calella les propostes per als Pressupostos Participatius 2020. La partida econòmica destinada a pressupostos participatius d’aquest any és de 135.000 euros dels quals 10.000 euros seran destinats a joventut i 125.000 a projectes d’inversions.

Qualsevol persona empadronada a Calella i major de 16 anys pot presentar fins a dues propostes, que han de ser d’àmbit de ciutat. Per presentar les propostes, cal entregar una instància a lOAC de l’Ajuntament de Calella de dilluns a divendres de 08.00 a 14.00 h, la qual anirà acompanyada d’una petita memòria explicativa del projecte, on es detalli quin seria l’objectiu i en què consistiria el projecte i, una valoració econòmica aproximada. A més, es pot afegir qualsevol mena de documentació informativa per tal de fer la proposta més aclaridora. La regidora de participació, Cindy Rando, ha recordat que enguany cal demanar cita prèvia per ser atès presencialment a l’OAC.

Com sempre cal ser major de 16 anys, tothom pot presentar un màxim de dues propostes. I han de complir uns requisits, que siguin propostes d’inversió i tingui un interès global. Com sempre donem dues opcions, presentar-ho telemàticament o presencialment. Enguany seguint les mesures de prevenció cal demanar hora per fer-ho presencialment.

Per a qualsevol dubte entorn el projecte, l’arquitecte municipal, Ramón Mas, i el delineant, Joaquim Imbert, estaran al servei de la ciutadania de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h presencialment demanant cita prèvia, telefònicament al 93 766 30 30 o enviant un correu electrònic a participacio@calella.cat.

Rando també ha avançat una de les grans novetats d’enguany, i és que degut a la Covid-19, l’Ajuntament està treballant en una plataforma online perquè tots els ciutadans puguin votar de forma telemàtica.

Estem utilitzant una nova eina, que ens ajudarà a apropar els participatius a la ciutadania. És una eina tecnològica, que ara més que mai té la seva raó de ser. Es tracta d’una plataforma que permetrà fer el vot telemàtic en els participatius.

 

Des de l’any 2013, l’Ajuntament de Calella destina una part del seu pressupost a fer partícip a la ciutadania en la presa de decisions vers les inversions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat