L’hospital de Calella suma un nou ingrés per Covid-19

hospital web 4

Canvi amb relació a l’últim recompte de casos atesos als centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, on a hores d’ara hi ha 9 persones ingressades per Covid-19. Pel que fa al Sant Jaume de Calella, s’ha produït un nou ingrés, deixant el balanç d’atesos en quatre pacients. En el cas de l’Hospital de Blanes, en els últims dies s’ha donat una alta i s’han produït dos nous ingressos, el nombre total de pacients positius per covid-19 és de 5.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també informa que el nombre de professionals positius per la Covid-19 continua sent de nou persones.

Des de l’organisme sanitari insisteixen que no hi ha marge per abaixar la guàrdia i cal seguir amb una actitud proactiva i responsable per minimitzar el risc de contagi. Per això cal respectar les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans i distància.

 

El risc de contagi de Covid-19 continua molt alt a Calella

L’índex de risc de brot a Calella se situa per sobre del 300, i ja es troba en una situació de risc «molt alt». Així ho detallen les xifres del gràfic que elabora TV3 del risc de brot seguint el sistema de càlcul del grup de Recerca BIOCOM-SC de la UPC, i amb dades oficials de la Generalitat, indica que a Calella l’índex de brot és de 306,06.

La darrera setmana s’han notificat 23 nous contagis, el que significa un augment dels casos. La taxa de reproducció a Calella és d‘1,88, per tant, superior a 1, i això vol dir que l’epidèmia creix.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat