Nova data per al concert de presentació del disc “Arran d’Onada” de l’Agrupació Sardanista

arran d'onada web

Els sardanistes de Calella han anunciat que presentaran el seu disc d’aniversari el divendres 31 de juliol, en un concert al Far de Calella que s’ha inclòs dins la programació del festival NEC. “Arran d’Onada” és un recopilatori de sardanes inèdites, de compositors locals com Joaquim Subirà, Jordi Feliu o Marta Tarridas, i que completa la col·lecció de peces dedicades a Calella. Les faran sonar la Cobla Montgrins, sota la direcció de Jordi Molina; que ja havien d’encarregar-se del concert del 18 d’abril que finalment es va supendre per la situació d’emergència sanitària pel coronavirus.

Aprofitant que el pla de desescalada permet ja en la fase 1 els concerts a l’aire lliure amb un aforament màxim de 200 persones assegudes i respectant la distància de seguretat; l’Agrupació Sardanista farà al Far de Calella, i dins la programació del NEC, el concert de presentació del disc Arran d’Onada, amb el qual celebra el seu 70è aniversari.

La presidenta de l’entitat cultural, Queralt Pedemonte, ha avançat que les entrades es posaran a la venda pels canals habituals del festival calellenc al preu de 8 euros.I que el mateix dia es podrà comprar el CD de sardanes inèdites dedicades a Calella.

El dia del concert també es podrà comprar el disc per 4 euros. Així, tot sumat, es podrà tenir el disc per 12 euros, que és el preu que havíem posat per al concert gratuït de presentació que es va haver de suspendre.

Pedemonte ha explicat que s’habilitaran 160 localitats dins l’espai i que, en cas que hi hagi molta demanda, es plantejarien un segon concert.

L’aforament està limitat al 50% i com que al Far és de 320 localitats, es posaran a la venda 160 entrades. La intenció és fer només un concert, però si veiem que hi ha molta demanda en faríem un segon.

El concert anirà a càrrec de la Cobla Montgrins, sota la direcció de Jordi Molina. Arran d’Onada és un recopilatori d’inèdites dedicades a Calella, seguint la col·lecció iniciada l’any 1996 per la proclamació de la Ciutat Pubilla, els discos editats per la celebració del 75è i el 80è Aplec Pairal, i la més recent, l’any 2015, per la celebració de la Capitalitat de la Sardana. A més, per aquesta ocasió especial, el compositor i director Jordi Molina ha escrit una sardana commemorativa que porta el mateix títol que el disc.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat