13.006 calellencs i calellenques, cridats a les urnes per a les generals del 10-N

Imatge d'arxiu

Aquest diumenge s’escollirà la composició del Congrés dels Diputats i del Senat de la XIV legislatura. Els primers es trien amb les paperetes blanques que es trobaran als col·legis electorals i on hi figuren les llistes tancades. Al Senat es presenten els candidats per mitjà de llistes obertes, que són les que figuren en el paper de color sípia. L’elector pot marcar els noms que prefereixi, i poden ser de diferents partits.

A Calella, la maquinària electoral està quasi a punt per la cita del 10-N, en què els ciutadans decidiran com es renoven els 350 escons del Congrés i els 208 del Senat. Hi haurà quatre col·legis electorals amb un total de 19 meses, que quedaran distribuïdes de la següent manera: 9 a la Fàbrica Llobet-Guri, que és el més gran; 5 a l’Escola Freta, 3 a l’Escola Pia de Jovara i 2 a la Biblioteca Municipal.

Les votacions es podran fer de les nou del matí a les vuit del vespre, que és quan començarà el recompte.

En aquestes eleccions, 13.006 calellencs i calellenques tenen dret a vot, segons el cens electoral publicat, i que augmenta en 135 persones respecte els comicis celebrats el passat 28 d’abril.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.