Nova línia d’ajuts del Consell Comarcal per a microempreses i autònoms

ajut empreses ccm

El Consell Comarcal vol continuar ajudant econòmicament a les empreses més afectades per la pandèmia. És per això que ha activat una nova línia d’ajuts destinada a autònoms i microempreses del Maresme que hagin vist alterada la seva activitat econòmica al llarg del 2020 a conseqüència de la Covid. La dotació econòmica global serà de 30.000 euros.

Al nou ajut poden optar-hi les microempreses i persones autònomes de la comarca que van tenir una facturació d’entre 9.000 i 36.000 euros el 2019 i un descens superior al 25% al llarg del 2020. En el cas que la reducció de la facturació del 2020 hagi estat entre el 25% i el 50%, rebran un ajut màxim de 500 euros. Si el descens és superior al 50%, l’ajut serà de 1.000.

Les bases especifiquen que els ajuts es concediran per estricte ordre de presentació fins a exhaurir la partida pressupostària. No podran ser beneficiaris d’aquesta nova línia, les empreses o persones que hagin participat en la primera convocatòria de l’estiu passat.

Les persones interessades poden enviar la sol·licitud a través d’instància genèrica a la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme adjuntant els fulls de sol·licitud i de transferència bancària corresponentment emplenats. Es poden presentar des d’avui i fins el 26 de novembre. 

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *