Noves places de zona blava a l’entorn de la Plaça Conrad Prat

És una de les propostes que el Govern portarà a aprovació del Ple Municipal, aquesta tarda. El tinent d’Alcaldia resposable de la mobilitat a Calella, Albert Torrent, ha explicat que la mesura té per objectiu compensar la pèrdua de places d’estacionament regulat al carrer Bruguera.

I ha apuntat que també preveu atendre l’increment de la demanda al sector com a conseqüència del trasllat de l’Escola Salicrú a la Fàbrica Llobet-Guri.

“Al carrer Bruguera perdem unes 30 places i preveiem una pressió al pàrquing de la Muntanyeta, que sempre està ple a mig matí, amb l’arribada de nous serveis a la Fàbrica. Necessitem tenir més rotació, que és el que genera la zona blava”, ha indicat Torrent.

El tinent d’Alcaldia de Seguretat i Serveis de Ciutat ha dit que la instal·lació d’un semàfor amb polsador al carrer Sant Pere per creuar l’NII és imminent. I que en termes de mobilitat, i per garantir la seguretat a les hores d’entrada i sortida al centre escolar, es tallarà al trànsit el tram de Sant Joan i Avinguda del Parc.

Com es fa a l’accés al Parc Dalmau, també hi haurà agents de la Policia Local al semàfor de Sant Pere regulant el trànsit de la carretera.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *