Obert el període de sol·licituds de beques per a llibres escolars

Se’n podran beneficiar els alumnes d’educació primària i secundària que estiguin empadronats a Calella, amb l’objectiu d’afavorir la seva integració, prevenir el fracàs i l’absentisme escolar i facilitar el seu procés d’aprenentatge. La concessió es farà en base a la regulació fixada per Serveis Socials en matèria d’ajuts a persones necessitades. Les sol·licituds es poden presentar fins el 6 de juny a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

L’import de l’ajut individual per a beques de llibres serà d’entre 30 euros i 90 euros per alumne, a partir de la valoració que des de Serveis Socials es fa del cost del material. Les resolucions i notificacions de llibres escolars es podran recollir a partir del 30 de juliol.

Entre la documentació que cal aportar: una còpia del DNI de tota la unitat de convivència, una còpia de tots els ingressos dels útils 6 mesos dels majors de 16 anys del nucli de convivència i dels extractes bancaris de tots els comptes.

L’Ajuntament de Calella farà el pagament de l’ajut directament a llibreries o AMPES del municipi on s’hagi efectuat la compra del material.

Ajuts econòmics del Casal d’Estiu

Igualment s’ha obert el període per demanar ajuts per fer front a part de les quotes del recurs municipal. En aquest cas, s’adreça a alumnes de segon cicle d’Educació Infantil, Primària i Secundària; i l’import de la beca serà d’entre 40 i 70 euros mensuals (juliol i agost).

La documentació que han de presentar les famílies és la mateixa que en l’anterior convocatòria, també fins el 6 de juny a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

En aquest cas, des del consistori s’indica que aquests ajuts tenen per objectiu potenciar el desenvolupament i la sociabilitat de l’infant, cobrir la seva atenció durant l’estiu quan la família no pugui per motiu econòmics, personals o laborals, per exemple; i facilitar la inserció laboral dels pares.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *