Obert el termini d’inscripció per les beques Connecta’t al Carnet Jove

beques carnet jove

Es tracta d’un programa de 12 beques que pretenen impulsar l’accés dels joves al món professional en diversos àmbits, com la comunicació, la cultura, l’acció social i l’esport. Es dirigeixen a joves d’entre 16 i 31 anys i poden aconseguir estades d’un any en empreses de referència i una ajuda de 5.000 euros.

Amb la beca Connecta’t al Disseny, es podrà participar a un estudi de disseny gràfic, amb Connecta’t a les Lletres, es col·laborarà al Punt Avui publicant un mínim d’11 peces periodístiques. Amb Connecta’t a la Ràdio es col·laborarà en la producció del programa matinal de Flaix FM, amb Connecta’t al Còmic es publicaran 22 tires còmiques a la revista El Jueves i s’editarà un llibre amb Panini Còmics.

Qui obtingui la beca Connecta’t a la Fotografia col·laborarà a la secció de fotografia de La Vanguardia i amb Connecta’t a l’Acció Social es realitzarà una estada formativa a l’Àrea Social de la Fundació Bancària ‘la Caixa’.

Quatre de les beques seran per estades formatives de pràctiques de TV3: amb Connecta’t a la Caracterització es podrà conèixer la caracterització, el maquillatge i la perruqueria dins el sector televisiu, amb Connecta’t al Vestuari es descobrirà el món del vestuari i la moda, amb Connecta’t a l’Ambientació es podrà veure de primera mà l’escenografia i el disseny d’interiors i amb Connecta’t al Muntatge Musical es col·laborarà a l’àrea de muntatge musical de la televisió.

Enguany també s’han convocat dues beques noves: Connecta’t a l’esport, en la que participarà a l’àrea d’alt rendiment del FC Barcelona, ajudant a l’equip que gestiona la preparació física dels jugadors. L’última és Connecta’t a la realització audiovisual, en la que s’incorporarà a TV3 per aprendre les tècniques de realització d’un telenotícies, d’una transmissió esportiva i d’un capítol de telenovel·la, entre d’altres.

Les sol·licituds per participar al programa de beques es poden presentar fins al 18 d’abril. Cal omplir el formulari que apareix a la pàgina web www.carnetjove.cat i enviar-lo, juntament amb la documentació necessària, a l’Agència Catalana de la Joventut.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat