Un altre premi per “La nena dels pardals”

Foto: Verkami
Foto: Verkami

La “Nena dels pardals” segueix sumant premis. Si al febrer es va endur el premi de la Crítica al Millor disc de públic infantil i familiar als Premis Enderrock, ahir, es va tornar endur un altre premi, en aquest cas al millor espectacle familiar, als Premis de la Crítica de Barcelona 2017.

Txell Botey, de la Companyia Teatre al detall, en una entrevista a l’Info Vespre es mostrava molt satisfeta i contenta per aquest nou premi.

“Una valoració molt positiva d’un espectacle que només fa que donar-nos alegries. Per una companyia petita com nosaltres rebre premis és una manera de visibilitzar una feina que d’una altra manera segurament no tindria tant ressò, per tant estem infinitament agraïts als crítics de música dels Premis Enderrock i als crítics de teatre per confiar en la nostra feina.”

“La nena dels pardals” encara està de gira, i Botey ha destacat que li agradaria molt poder portar aquest i altres espectacles a les escoles. Botey també molt agraïda amb Calella, ja que sempre poden fer les primeres representacions a la ciutat.

“Sempre esperant amb els braços oberts a qualsevol proposta. Ens encantaria poder fer aquest espectacle o qualsevol dels nostres oberts a les escoles. De moment nosaltres estem molt agraïts a l’Ajuntament de Calella perquè sempre ens troba un lloc i sempre hem pogut fer aquí les primeres representacions dels nostres espectacles. Sempre ens sentim molt acollits. […]”

La celebració d’aquest premi ha coincidit amb el Dia Mundial del Teatre que se celebra avui. Precisament, a la pregunta de com veu el panorama teatral català, Botey ha reivindicat la complicada situació que viuen les petites companyies teatrals.

“La gent hauria de saber quina és la situació en la que ens trobem, que és complicadíssima. Si estàs a Barcelona i estàs una temporada, pràcticament no guanyes res, guanyes per cobrir despeses. La gent hauria de pensar-s’ho, a vegades diuen, és que el preu de les entrades és molt car, si sabessin que nosaltres només ens arriba un 30% del que paguen, que és molt poc. És a dir, d’una entrada de 10€, les companyies rebem 3,3€, que hem d’anar repartint amb actors, tècnics,… Si la gent tingués al cap totes aquestes coses…”

“La nena dels pardals” és una adaptació del conte amb el títol homònim de Sara Pennypacker, dirigida al públic infantil però que busca la reflexió a diferents nivells sobre el cicle natural de la vida, l’estima als altres i el fet de rebel·lar-se contra les injustícies.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra Txell Botey, de la companyia de Teatre al detall.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat