Oberta la convocatòria d’ajuts al lloguer

pisos

L’Ajuntament de Calella ha obert el període per a la tramitació dels ajuts al lloguer 2016. Hi ha dues línies d’ajuts que ofereix la Generalitat i que es tramiten a nivell municipal.

La primera d’elles, promoguda pel Ministeri de Foment i tramitada per l‘Agència de l’Habitatge de Catalunya, té per objectiu facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de la població en risc d’exclusió social. La subvenció pot ser de fins al 40% de l’import del lloguer anual de l’habitatge amb un màxim de 2400 euros a l’any. En aquest cas, el termini per acollir-se a aquest ajut finalitza el 15 de juny.

La segona de les ajudes està adreçada a col·lectius específics i té dos terminis de resolució. El primer d’ells és per a contractes de lloguer signats a partir de l’1 de novembre del 2015 obtinguts a través de la borsa de mediació per al lloguer social o gestionats per entitats sense ànims de lucre. En aquest cas, la convocatòria finalitza el 31 d’octubre. El segon dels terminis és per a persones sol·licitants que han estat beneficiàries de les prestacions econòmiques d’especial urgència, adreçada a persones que han perdut l’habitatge a conseqüència d’un procés de desnonament o d’execució hipotecària. En aquest cas, el termini finalitza el 15 de juny.

La tramitació dels ajuts es pot fer a la seu de la Fundació Hàbitat Solidari ubicada a les instal·lacions de la fàbrica Llobet-Guri de dilluns a divendres de 9 a 13h o bé trucant al 93 769 76 80. També es pot fer a qualsevol oficina d’Habitatge de la comarca.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat