Calendari de Barrakes per aquest estiu al Maresme

barrakes

Ja està aquí l’estiu i això és sinònim de Festes Majors a moltes poblacions maresmenques, i per tant, de concerts a Barrakes. Aquest és el calendari per aquest any.

Començarem el Tour de Barrakes al Passeig Marítim de Canet de Mar, el divendres 29 amb “Soweto”, “Pirat’s Sound Sistema”, “Zoom Musiqueta” i “DJ Sendo”; i dissabte 30 amb l’Orquestra Girasol i “DJ Litus”.

Després marxem cap a Arenys de Mar, el divendres 6 (Roba estesa, la Sra. Tomasa i DJ Monka) i dissabte 7 (Kalabandra, Adala & The Same Song Band, l’Orquestra Mitjanit i DJ Sendo). Tot això a la platja de la Picòrdia. Diumenge 8 a la Plaça de l’Església, Miquel del Roig i A 4 Reggae Orchestra.

Seguidament arribarà la Festa Major de Blanes, dels dies 21 al 26 de juliol juntament amb Sant Pol (dia 25, St. Jaume) i Mataró (dia 26, Sta. Anna).

Tot seguit serà el torn de Santa Susanna, els dies 5, 6, 7 i 8 d’agost; Malgrat de Mar, el 16 d’agost; Tordera (del 23 al 25 d’agost) i Pineda (23 al 29 d’agost).

Finalment, per tancar la ruta de Barrakes aquest 2018, la Festa Major arriba a Calella, els dies 21, 22 i 23 de setembre.

Ara que ja sabeu les dates de les Barrakes per aquest any, i a l’espera de la confirmació dels cartells oficials, us podeu anar preparant l’agenda, però sobretot sortiu amb responsabilitat. Ah, i si heu de conduir, no bebeu alcohol!

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Hector MV escrigué:

    grups de la FM Calella 2018 ?????

  2. Carles escrigué:

    Bona tarda,

    M’agradaria anar al concert de Diversiones aquest dissabte a les barrakes de Calella, però no sé on es col-loquen. Podrieu dir-me la situació del concert?
    Merci

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat