Obertura de l’exposició de pintura de Vladímir Olenberg

a0c0e63f9b0267f6f7a3f45e46db3d78

A la Galeria cultural del grup Pa, Vi i Moltó s’inicia d’avui fins al 31 d’agost l’exposició del pintor rus

L’artista rus, i resident a Calella, Vladímir Olenberg inaugura a la galeria cultural de Calella una mostra de les seves pintures. Olenberg, que ja ha exposat diverses vegades a la nostra ciutat, i en aquesta mostra presenta, tal com explica Jaume Pruna, president del Grup Pa, Vi i Moltó “Una pintura desfigurada, diferent i molt bonica. Que segur que tindrà molt d’èxit”. Jaume Pruna, president del Grup Pa, Vi i Moltó explica que el pintor exposa unes figures estrafalàries que val la pena de visitar. No és la primera vegada que es fa aquest tipus d’exposició i ha tingut molt d’èxit.

Aquest pintor, nascut a la República de Kazakhstan el 1950, va treballar durant molts anys en el fons d’art de la Unió Soviètica com a dissenyador i il·lustrador de llibres, també a Praga i a Berlín, i les seves pintures es poden contemplar en museus i col·leccions privades del Canadà, l’Uzbekistan, Alemanya, la República Txeca, els Estats Units, França o Rússia.

Una exposició que es pot visitar cada dia de 7 a 9 del vespre. Avui, dia de la inauguració, a més, es podrà gaudir d’un recital o música al pati, acompanyat d’un pica-pica i una copa de cava.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat