La CUP comunica avui la composició del nou Secretariat Nacional

Assemblea territorial de la CUP a Calella

Els militants calellencs han votat aquests dies electrònicament. Només s’ha presentat una llista unitària i 7 candidatures individuals. Algunes veus animaven al cap de llista de Calella, Jan Catà, que s’apuntés com a candidat individual; finalment, però Catà considerava que encara no era el moment i declinava, de moment, la possibilitat de formar-ne part.

Fins ara, el Secretariat Nacional s’escollia amb candidatures individuals en una assemblea en què els assistents podien votar fins a vuit candidats. Els quinze que aconseguien més vots eren elegits per a la direcció. Ara s’ha canviat el reglament i, de les 15 persones que integren el Secretariat Nacional, 11 han de ser d’una sola candidatura i les 4 restants de candidatures individuals. Un 40% de la composició del secretariat han de ser dones.

Durant el procés de presentació de candidatures només s’hi ha presentat una sola llista de consens com a candidatura col·lectiva, per tant, aquesta és ja la guanyadora i 7 candidats individuals, dels quals només ho son 4.

Després de les votacions, avui s’ha fet pública la composició del Secretariat Nacional de la CUP, que està format per Quim Arrufat, Natàlia Sànchez, Lluc Salellas, Núria Girbert, Dani Corpas, Elisabet Punset, Juanma Rojas, Aida Sanuy, Eduardo Càliz, Ricard Torné com a membres col·lectius i Laura Rafecas, Xavier Generó, Albert Serrats i Òscar Simón com a membres individuals. Tots ells tenen el mandat de portar el dia a dia de la CUP Nacional durant 4 anys.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *