OMβRA Mediterranean Ensemble al NEC de dissabte

Aquest cap de setmana hi ha doble proposta al NEC, i la de dissabte omplirà el Far de melodies i ritmes mediterranis. El conjunt instrumental OMβRA s’uneix a l’artista italiada Giulia per oferir un repertori de cançons en armeni, grec, sefardí i català que situaran el públic en bona part dels conflictes de l’Orient Mitjà que ara mateix tenen la cultura mediterrània com a pont. Hi ha entrades disponibles a entrapolis.com a preus que van dels 12 als 14 euros; amb tarifa reduïda per a joves.

Els set músics d’ OMβRA i la veu de Giulia Campana fusionaran el jazz amb els ritmes d’arrel mediterrani i el flamenc en el concert d’aquest dissabte 5 d’agost al Far, dins la programació del NEC que organitza l’Ajuntament de Calella.

Les entrades estan a la venda a entrapolis.com i costen entre 12 i 14 euros. Hi ha preus joves per a les persones titulars del Passaport Cultural de l’Ajuntament de Calella o a través del portal Escena 25. El recinte s’obrirà a les 20h, dues hores abans del concert, on hi ha servei de bar i restauració, i ambientació musical. L’Ajuntament ofereix servei de transport gratuït amb Carrilet, amb tres sortides des de la parada de l’Oficina de Turisme de la N-II a partir de les 20.30h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *