Òmnium Alt Maresme organitza un bus per assistir a l’assemblea de comiat de Jordi Cuixart

omnium cuixart

La territorial altmaresmenca d’Òmnium organitza el desplaçament gratuït en autobús per assistir, aquest dissabte 26 de febrer, a l’assemblea general ordinària que implica el relleu de la presidència de Jordi Cuixart. Sortirà de l’antic Mercadona, a peu de la carretera N-II, a les 7.30h i farà la ruta del Maresme, amb una segona parada a la plaça de les Tereses de Mataró. Cal fer la reserva prèvia a omnium.cat. L’entitat vol facilitar així la presència de tots els socis i sòcies en el comiat del president en funcions així com de diversos càrrecs de la seva junta nacional, que es renovarà parcialment. S’ha presentat una única candidatura, encapçalada per Xavier Antic, que es pot validar telemàticament fins aquest dissabte.

En el procés de renovació parcial de càrrecs d’Òmnium Cultural només s’ha presentat una candidatura, encapçalada per l’actual membre de la junta nacional Xavier Antich, que és doctor en Filosofia i escriptor. També la componen Mònica Terribas, periodista i professora de comunicació, que opta a la vicepresidència primera; Marina Gay, portaveu d’Òmnium a la plataforma Somescola i enginyera de camins enfocada en l’educació per a la ciutadania global, optant a la vicepresidència segona; Marina Gallés, advocada membre de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB, candidata a la secretaria de l’entitat; Marta Garsaball, advocada i directora de serveis del Departament de Cultura, com a tresorera. L’advocat i exconseller d’Interior, Joaquim Forn; el periodista i activista social David Fernàndez; la perdiodista i escriptora Natza Farré; la periodista Natalia Touzon; la sociòloga i activista Iolanda Fresnillo; la biòloga i investigadora Núria Basi; el doctor en Filosofia i professor especialitzar en pensament geopolític, valors i sostenibilitat, Àngel Castiñeira; l’economista i coordinador de la cooperativa Opcions, Gerard Pijoan; l’historiador Lluís Duran; l’advocat i politòleg Dídac Amat; i el politòleg Marc Sanjaume també formen part de la candidatura com a vocals.

Els socis i sòcies d’Òmnium poden validar la llista a través de la pàgina web de l’entitat o, presencialment, aquest dissabte 26 de febrer en el marc de la celebració de l’assemblea general ordinària, en la qual es presentarà el pla de treball i el pressupost del 2022.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *